Webhosting met een persoonlijk tintje!

 

Wie zijn wij

Home > Wie zijn wij
 

DM Compusoft is jouw adres voor advies voor web-design en web-hosting.
Heb jij, jouw bedrijf, vereniging of stichting geen enorm budget beschikbaar, bekijk dan snel onze hosting pakketten, design mogelijkheden en diensten en merk dat het laten ontwikkelen en hosten van een website helemaal niet duur hoeft te zijn.
DM Compusoft is sinds 2001 gespecialiseerd in web-design. Sinds 2010 hebben wij hosting aan ons portfolio toegevoegd. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide diensten zijn wij in staat om jou een goed advies en een compleet pakket aan producten te bieden, om jouw bedrijf op internet te profileren.

Doelgroep:

Onze doelgroep is het midden- en kleinbedrijf, verenigingen en (sport)clubs, welke vaak geen enorm budget beschikbaar hebben. Natuurlijk helpen wij ook particulieren die weinig kennis hebben van de bouw of hosting van een website.

Je treft op onze website een overzicht van losse basispakketten voor de hosting van websites. Vraag een offerte aan voor een combinatie van hosting en webdesign als totaaloplossing voor jouw bedrijf. Ook kan je bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van websites bouwen. Door gebruik te maken van Content Management is dit voor jou zeer eenvoudig gemaakt.

Bij DM Compusoft zit je bijna voor een dubbeltje op de eerste rang. Mocht je vragen hebben, dan zullen wij die graag voor jou beantwoorden.