Web Design

Managed WordPress

Je kent het vast wel. Je bent ooit als zzp-er begonnen en ging emailen onder een gmail, hotmail of vergelijkbaar email adres. Dat kennen al je klanten en is voor jou ook prima.Maar je bent gegroeid of wilt verder groeien. Nu wil je een website. Geen tijd voor veel poespas, het moet gewoon werken. En goedkoop met behoud van mijn eigen email adresDat gaan wij voor je regelen met Managed WordPress

Wij bouwen voor jou een website met eigen logo en in huisstijl kleuren. Een Homepage, een contactpagina met formulier en maximaal 2 pagina's met bedrijfscontent. Dat doen we in het betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. En na oplevering kan je hem zelf gemakkelijk voorzien van nieuwe inhoud.

- Gratis domeinnaam *

- 250 MB ruimte voor een website

- Implementatie (setup) 1* Domeinnaam is gratis bij betaling per jaar

Kies je voor betaling per jaar, dan krijg je 2 maanden gratis!


  • Wat krijg je
  • installatie WordPress (twv. € 45), Installatie SSL certificaat (twv. € 17,50), Licentie voor het krachtige WordPress Theme Flatsome (twv. € 59), Bouw van maximaal 4 pagina's (twv. € 180)
    1Implementatie omvat
Vanaf
€1,65 EUR
Maandelijks
€135,00 setup/verzendkosten
Nu bestellen
SEO Analyse

Je website is klaar en staat online. Maar hoe wordt je nu goed gevonden?
Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van SEO (Search Engine Optimization) kan je het laatste stukje van jouw succes op internet afronden.
Analyse
In onze SEO analyse onderwerpen we jouw website aan 3 tests. Hierin kijken we naar de metatags, snelheid en technische staat. De uitkomst van deze tests vatten we voor je samen in een rapport.
Hierin vind je tevens aanbevelingen om jouw website zo goed mogelijk te laten presteren in algemene zin, maar ook ten opzichte van zoekmachines.