Wanneer je bij ons een domeinnaam registreert (of naar ons toe verhuist) stellen wij "automatisch verlengen" in. Dat betekent dat de domeinnaam automatisch verlengd wordt zolang je klant bij ons bent.

Wil je het automatisch verlengen nu uitschakelen of je domeinnaam per vervaldatum opzeggen, volg dan deze handleiding.

Om te beginnen log je in op je klantomgeving en klik je in de menubalk op Mijn Account -> Mijn domeinnamen.

Je krijgt nu een overzicht van de door jou geregistreerde domeinnamen.

Klik bij de gewenste domeinnaam op het pijltje nast het sleuteltje en kies voor Automatisch verlengen.

De ziet nu de status van de automatische verlenging.

Door op de groene knop te klikken, zet je automatisch verlengen aan of uit.

Staat automatisch verlengen uit, dan zal je een melding ontvangen wanneer je domeinnaam bijna verloopt. Wil je niet meer verlengen, dan hoef je niets te doen.
Staat automatisch verlengen aan en wil je niet verlengen, dan moet je automatisch verlengen uitzetten.

Nu zal je domeinnaam niet automatisch verlengd worden, maar moet je dit handmatig doen.

Wil je automatische verlenging weer inschakelen, volg dan deze stappen nogmaals.