Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn Email adres

In dit artikel leggen we je uit hoe je een email adres aan kan maken.

Om het wachtwoord van een email adres te wijzigen kan je het beste beginnen met inloggen op jouw Klantomgeving.
Klik dan vervolgens Mijn Account -> Mijn Producten en selecteer (indien van toepassing) de domeinnaam waar je een email adres voor wilt aanmaken door op [Actief] te klikken

Nu krijg je een overzicht van jouw domeinnaam.

Kies in de menubalk Email Beheer -> Email Accounts

Nu krijg je een overzicht van alle email adressen die een mailbox hebben.
LET OP: Er is al een email adres aanwezig met de inlognaam van jouw account. Gooi deze niet weg!

Klik nu op het potlood naast het email adres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.
Een pop-up verschijnt:

Vul nu het nieuwe wachtwoord in of klik op Generate om er eentje te genereren.

Je kunt hier nu ook aanpassingen in mailbox grootte en dagelijkse limiet voor het versturen van het aantal emails aanpassen.

Als je klaar bent, klik je op [SAVE].