In dit artikel leggen we je uit hoe je een email adres aan kan maken.

Om een nieuw email adres aan te maken kan je het beste beginnen met inloggen op jouw Klantomgeving.
Klik dan vervolgens Mijn Account -> Mijn Producten en selecteer (indien van toepassing) de domeinnaam waar je een email adres voor wilt aanmaken door op [Actief] te klikken

Nu krijg je een overzicht van jouw domeinnaam.

Kies in de menubalk Email Beheer -> Email Accounts

Nu krijg je een overzicht van alle email adressen die een mailbox hebben.
LET OP: Er is al een email adres aanwezig met de inlognaam van jouw account. Gooi deze niet weg!

Klik op de button [Create Account] om een nieuw email adres toe te voegen.

Voer vervolgens de naam (voor het apenstaartje) in,
Een wachtwoord (de knop rechts van het invoerveld wachtwoord genereert zelf een wachtwoord),
Bepaal of er een Diskruimte Limiet op de mailbox moet komen,
Bepaal of er een beperking op het aantal te verzenden emails per dag moet komen.
Klik tot slot op de button [CREATE].

Heb je toch nog vragen, dan kan je via jouw klantomgeving een ticket aanmaken.