Ga nadat je een e-mailaccount hebt aangemaakt naar de instellingen op je iPhone.

Scroll een stukje naar onderen totdat je bij “Mail, Contacten, Agenda” uitkomt. Klik hier vervolgens op.

ios instellingen

Je ziet nu bovenin eventuele eerdere toegevoegde e-mailaccount. Eronder staat “Nieuwe account” klik daarop om een nieuw account toe te voegen.

mail contacten agenda

Selecteer nu de optie “Anders”. Klik daarna op “Voeg mailaccount toe”.

nieuw account

Vul je eigen gegevens in en klik weer op “Volgende”.

inlog gegevens

Je komt op een nieuwe pagina terecht. Scroll een eindje naar onderen en voer onder “Server inkomende post” en “Server uitgaande post” bij de hostnaam hetgeen dat in onderstaande afbeelding staat, bij gebruikersnaam je volledige emailadres, en bij wachtwoord natuurlijk je wachtwoord in. Klik vervolgens weer op “Volgende”.

mail instellingen

Gefeliciteerd! Je hebt jouw emailaccount aan je iPhone toegevoegd. Wanneer je nu de mail app opent zie je in het overzicht je nieuwe account staan!