Hoe maak ik een Autoresponder aan

In dit artikel leggen we je uit hoe je eenvoudig een autoresponder kunt activeren en configureren.

Een autoresponder is een bericht dat verstuurd wordt naar iedereen die een email naar jouw domein stuurt. Ongeacht welk email adres.

Klik dan vervolgens Mijn Account -> Mijn Producten en selecteer (indien van toepassing) de domeinnaam waar je een email adres voor wilt aanmaken door op [Actief] te klikken

Nu krijg je een overzicht van jouw domeinnaam.

Kies onder Email beheer voor Autoresponders.
Nu verschijnt een overzicht van de reeds bestaande meldingen.

Klik op de knop [+ Create Autoresponder] om een nieuw bericht aan te maken. Een pop-up venster opent.

• Selecteer het afzender email adres (en indien meerdere domeinen beheerd worden ook de gewenste domeinnaam)
  • Schrijf het bericht dat je aan de ontvanger wilt sturen
  • Vul eventueel een CC ontvanger in (dit kan je zelf zijn).

Sla je instellingen op door op de knop [Create] te klikken.