Als je je pakket wilt downgraden, maak je een support ticket aan.

Geef in het ticket aan om welk huidige pakket het gaat en naar welk pakket je wilt downgraden.

We zullen dan eerst beoordelen of er voldoende ruimte in het kleinere pakket is, en je eventueel adviseren.

Als er geen problemen zijn, zullen we jouw pakket downgraden.

Let op: Bij een downgrade gedurende de looptijd van het contract, vindt géén restitutie plaats van het verschil in prijs!