Hoe log ik in op DirectAdmin

Dit artikel beschrijft de manieren waarop je kunt inloggen op de DirectAdmin van jouw website. verrichten.

De DirectAdmin is toegankelijk voor geavanceerd beheer van je webhosting pakket. Alle basishandelingen voor dagelijks gebruik kan je via het klantenpaneel verrichten.

Mogelijkheid 1 (aanbevolen)
Maak gebruik via de "Single Sign-on" functie van jouw Klantomgeving.

Log in op jouw Klantomgeving.
Klik dan vervolgens Mijn Account -> Mijn Producten en selecteer (indien van toepassing) de domeinnaam dat je wilt beheren door op [Actief] te klikken

Nu krijg je een overzicht van jouw domeinnaam.

Onder de kop One Click Login, daar vind je de Single Sign on button voor DirectAdmin.

Mogelijkheid 2
Maak gebruik van de gegevens in de registratie email

Bij de registratie van je hosting pakket heb je een email ontvangen met de inlog gegevens.
ben je deze nu kwijt, maak dan een support ticket aan, dan sturen wij de mail nogmaals.