Hoe vraag ik de verhuiscode (EPP code) op?

Wanneer je van plan bent jouw domeinnaam te verhuizen naar een andere provider, heb je een verhuiscode nodig. Dit is de zogenaamde EPP code.

Deze kan je zelf opvragen door in te loggen op jet klantomgeving.

Klik vervolgens in de menubalk op Mijn Account -> Mijn domeinen.

Selecteer de gewenste domeinnaam en klik op het sleuteltje

Kies nu in de linker menubalk voor EPP code aanvragen

De EPP code verschijnt nu in het gele vak. Kopieer deze code en voer deze in bij het bestelproces van de nieuwe provider.