DM Compusoft

webdesign en Webhosting

Geen Bezoekadres !

editDM Compusoft is uw adres voor advies voor web-design en web-hosting.
Heeft u, uw bedrijf, vereniging of stichting geen enorm budget beschikbaar, bekijk dan snel onze hosting pakketten, design mogelijkheden en diensten en merk dat het laten ontwikkelen en hosten van een website helemaal niet duur hoeft te zijn.
DM Compusoft is sinds 2001 gespecialiseerd in web-design. Sinds 2010 hebben wij hosting aan ons portfolio toegevoegd. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide diensten zijn wij in staat om u een goed advies en een compleet pakket aan produkten te bieden, om uw bedrijf op internet te profileren.

Doelgroep:

duizeltOnze doelgroep is het midden- en kleinbedrijf, verenigingen en (sport)clubs, welke vaak geen enorm budget beschaar hebben. Natuurlijk helpen wij ook particulieren die weinig kennis hebben van de bouw of hosting van een website.

U treft op onze website een overzicht van losse basispakketten voor de bouw of hosting van websites. Vraag een offerte aan voor combinaties hiervan als totaaloplossing voor uw bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van websites bouwen. Door gebruik te maken van Content Management is dit voor u zeer eenvoudig gemaakt.

Bij DM Compusoft zit u bijna voor een dubbeltje op de eerste rang. Mocht u vragen hebben, dan zullen wij die graag voor u beantwoorden.

Adres gegevens

DM Compusoft
Kleermakersgilde 91
8253 HA Dronten
t: 085-104 3315
e: info@dmcompusoft.com

KvK: 52803082
BTW: NL 102449843B01

Stuur een email

Wij streven ernaar om uw email binnen 4 kantooruren te beantwoorden.