DM Compusoft heeft ons met meer dan alleen de bouw van de website geholpen. Wij zijn volledig ontzorgd op het gebied van design en technische inrichting.Daarbij zijn wij als ondernemers hands-on voorzien van best practices op het gebied van administratie, social media en SEO tips waardoor wij ons konden focussen op de startup van ons product.
client 1
Stefan
www.concordialegal.nl
Ik ben blij met het persoonlijke contact en de korte lijnen. DM Compusoft reageert vlot op de emails en heeft een supersnelle webshop in Woocommerce opgeleverd. De verhuizing van de domeinnaam ging soepel en ook het overzetten naar de nieuwe webshop was snel geregeld. Top!
client 2
Ronald
www.gearkeepershop.com
Ik ben heel tevreden over de website die Arjan voor mijn Massagepraktijk heeft gebouwd.In dit proces heeft hij mij waardevolle ideeën aangedragen, die passen bij wat ik wil uitstralen zowel in woord als in kleur, sfeer en gebruikersgemak. Wanneer er aanpassingen nodig zijn op de site, blijft Arjan betrokken.De prijs kwaliteit verhouding is helemaal in orde.
client 3
Ursula
www.ursulaweusthof.nl
DM Compusoft heeft gezorgd voor een vlekkeloze verhuizing van de domeinnaam en bijbehorende email. Ze hebben onze website overgezet van Joomla naar WordPress, wat ons meer mogelijkheden heeft gegeven zoals aanmeldformulieren, nieuwsbrieven en een evenementenplanner. Tevens verzorgen zij alle onderhoud en updates van onze site. Super tevreden over de dienstverlening en het eindresultaat.
client 4
René
www.veteranengemeentedronten.nl
Via via het adres van Arjan gekregen als zijnde goed en betrouwbaar voor het bouwen van mijn nieuwe website. En dat is geheel terecht! Hij heeft er verstand van, kijk op, is super in meedenken en advies geven en laat mij toch de keuze. Prachtig eindresultaat waar ik heel erg tevreden over ben!
client 5
Monique
www.pedicurepraktijkmoniquebuis.nl